Posted on

Honningbarna mot atomkrig

Neste Låta Som Forandret Verden blir onsdag 3. oktober på Nobels Fredssenter. Gratis arrangement om viktige saker!

Det er igjen tid for Låta som Forandret Verden, denne gangen med:

  • Honningbarna – «Norges råeste liveband»
  • Asbjørn Slettemark – renommert musikkjournalist
  • Toril Rokseth – formidlingssjef, Nobels Fredssenter

Meld deg på her: Facebook-arrangement.

Noen låter har gjort mer enn å underholde. De har forandret verden. Låtene blir stående igjen som symboler på viktige historiske begivenheter. Lydspor for sosiale bevegelser, som har inspirert samfunnsendringer og engasjement verden over. Nå får du igjen muligheten til å oppleve en av låtene som har forandret verden – tolket av et landets mest spennende band.

Nobels Fredssenter og Øyafestivalen inviterer til en helt spesiell kveld der temaet er atomkrig. En rekke kjente band har laget sanger om dette: The Clash med «London Calling», Iron Maiden med «2 Minutes to Midnight» og NENAs «99 Luftballons». For å nevne noen.

Få med deg Honningbarna covre låta de mener fortjener en plass i atommusikkens hall of fame. Hvilken låt de har valgt blir avslørt under selve arrangementet!

Temaet er hentet fra fjorårets fredsprisutstilling «Ban the Bomb» og fredsprisvinner International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN). Det vil bli mulig å se utstillingen både før og etter samtale og konsert.

Praktisk info:
• Gratis arrangement
• 18 års aldersgrense // bar
• Nobels Fredssenter 3. oktober 19.00
• Dørene åpner 18.00

Kjøp billett!