Posted on

Onsdagens konsert­anmeldelser

Les dem her
Arcade Fire - Foto: Johannes Granseth

Arcade Fire på Amfiet – Terningkast 5, Aftenposten:

– Nimannsorkesteret har talent når det kommer til å skape liv blant massene. Fremførelsene er gjerne intense med mye bevegelse på scenen. De har stålkontroll over fansen, og selv ikke regnet klarer å ødelegge moroa når det setter inn under en rocka «Ready to Start». Da er det liten tvil om at dette har vært en vellykket konsert.

https://www.aftenposten.no/kultur/i/4dAXRR/Arcade-Fire-pa-Oya-Grandios-moro

 

Brockhampton på Vindfruen – Terningkast 5, GAFFA

– Brockhampton får mye velfortjent skryt for smarte og satiriske tekster, original produksjon og et godhjerta budskap. Det som virkelig skilte seg ut under gårsdagens konsert var fremdeles energien de tok med opp på Vindfruen-scenen. Livligere låter som STAR, SWEET og GOLD var rene sirkuset. Makan til boyband skal du lete lenge etter.

http://gaffa.no/anmeldelse/130828/boybands-er-kult-igjen/

 

Sassy 009 på Sirkus – Deichman musikkbloggen


– De er rutinerte på den store scenen, publikum bobler av spenning og hoder nikker i takt med de suggerende rytmene til SASSY 009.

https://blogg.deichman.no/musikk/2018/08/08/oya-2018-sassy-009/

 

Great News på Vindfruen – 7/10, Musikknyheter

– De kjører gjennom settet sitt på en overbevisende måte med låter som Secrets og Wonderfault, og det topper seg (…) med den glitrende låten Told, som er en festivallåt av dimensjoner: «Living the dream you were told to dream»!

http://www.musikknyheter.no/konserter/18506/Great-News-pa-Oyafestivalen-2018.html

 

Store P på Sirkus – Deichman musikkbloggen

– En bergensk hip-hopfest i Sirkus-teltet er oppskriften på en god konsertopplevelse og spesielt når den er ledet av Store P aka Regnmannen aka Pete’n aka Petter Sundby.

https://blogg.deichman.no/musikk/2018/08/08/oya-2018-store-p/

Kjøp billett!