Posted on

Kelly Lee Owens til Øyanatt på Blå

Lost Girls varmer opp. Billetter i salg nå!
Kelly Lee Owens

Kelly Lee Owens spilte et DJ-sett i HiFi Klubben under Øyafestivalen i fjor, etter hun dessverre fikk tekniske problemer med det planlagte livesettet. Det ble supert uansett, og nå får vi en ny sjanse til å oppleve henne live på Blå under Øyanatt. Lost Girls, prosjektet til Jenny Hval og Håvard Volden, varmer opp.

Blå, fredag 10. august
KELLY LEE OWENS (UK)
LOST GIRLS
Pris med/uten øyabillett: 150/200 kr
I salg nå via Ticketmaster
Aldersgrense: 20 år

KELLY LEE OWENS
Kelly Lee Owens tetter igjen sprekkene mellom svevende techno, spektralsk pop og drivende krautrock. Den 27 år gamle londoneren har lagd et album som bugner over av kreativitet og personlighet, som er like nyskapende som gjennkjennelig.

Selv i mylderet av all den elektroniske musikken som kommer ut for tiden klarer Kelly Lee Owens å skille seg ut med sitt ferske debutalbum utgitt på Smalltown Supersound, etiketten som markerer 25-årsjubileum under årets Øyafestival.

LOST GIRLS
Lost Girls er det nye prosjektet til Jenny Hval og multi-instrumentalist Håvard Volden. Med EP-en ‘Feeling’ som kom ut på Smalltown Supersound tidligere i år har duoen bevegd seg ut i et alternativt elektronisk landskap der de ikke er redde for å bruke tiden til hjelp for å brette ut et lydbilde som byr på like mengder avant-garde som pop. Elektronika for hjernen og den kunstneriske dansefoten.

Lost Girls
Kjøp billett her!