Posted on

Yves Tumor (US) til Øyanatt på Blå

Puce Mary (DK) varmer opp. Billetter i salg nå!
Yves Tumor (US)
Yves Tumor imponerte på et fullt Blå under Bylarm i år, og nå kommer han tilbake til samme sted for å være en del av Øyanatt. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Blå, torsdag 9. august
YVES TUMOR (US)
PUCE MARY (DK)
Pris med/uten øyabillett: 200/250 kr
Aldersgrense 20 år
Facebook

 

YVES TUMOR (US)
Yves Tumor er det eklektiske og ugjennomtrengelige prosjektet til kunstneren Sean Bowie, som utgav albumet ‘Serpent Music’ på Warp i 2016. Det er ikke lett å forstå seg på Yves Tumor der uttrykk spretter veggimellom og sprenger grenser mellom electronica, soul, industrial, rap og punk – en potpurri av det aller meste og det beste av det beste. En konsert med Yves Tumor er noe du sjeldent eller aldri har opplevd før. Japanoise for dansegulvet kanskje? Det ligger ihvertfall et sted innimellom der.

 

PUCE MARY (DK)

Puce Mary er soloprosjektet til den København-baserte lydkunstneren Frederikke Hoffmeier. Siden hennes første album i 2013, har hun utforsket forskjellige felt innen industriell støy og generelt eksperimentell uro på labler som Posh Isolation og iDEAL for å nevne noen, der hun blant annet har samarbeidet med artister som Loke Rahbek, Dan Johansson fra Sewer Election og Rodger Stella fra Macronymphia. Live blir det eksplosivt, industrielt og bråkete. Akkurat slik vi liker det!

Kjøp billett!