Posted on

Øyanatt: Call Don’t Text + Kida Kudz (UK) + Tony Goodguy (FR)

Øyanatt på Røverstaden lørdag 11. august!

Øyanatt: Call Don’t Text + Kida Kudz (UK)

 

Røverstaden, lørdag 11. august

 

Pris: 250,- / 200,- med Øyapass.

 

Alder: 20år

 

Det er ikke ekte ØYANATT før CALL DON’T TEXT inviterer til en heidundrende avslutning på Øyafestivalen etter den siste dagen i Tøyenparken, lørdag 11. august!

Gutta gjentar suksessen fra februar hvor Maleek Berry (UK) spilte sin første norgeskonsert på CALL DON’T TEXTs utsolgte ettårsbursdagsfest på Røverstaden. I samarbeid med FKP Scorpio Norge inviterer CALL DON’T TEXT atter en gang til en helaften på Klubben i Røverstaden med live-sett av afrobeat-artisten KIDA KUDZ(UK) & DJ-sett av Rinse France egen Tony GoodGuy (FR)

KIDA KUDZ (UK) har i de siste fått en god del oppmerksomhet etter at han droppet singlen «Issa Vibe» og det ryktes at han nå følger opp singelen med en rekke samarbeid med Skepta og BurnaBoy (med fler). Etter godt utsolgte konserter er 23-åringen klar for sin første live gig på norsk jord i august!

TONY GOOD GUY (FR) er «resident DJ» på den trendige franske Le Pompon i Paris, er den ene halvdelen av Parysee – og produsent og radiovert for legendariske Rinse France. Han har spilt i en rekke land, og etterfester, bl.a. Skeptas afterparty på Coachella. Musikken GoodGuy spiller en god blanding av trap, r’n’b, hiphop pg andre sjanger som garanterer en god stemning på dansegulvet.

CALL, DON’T TEXT
Call Don’t Text har med sitt multifunksjonelle livsstil-brand satt seg det gjeve målet å servere kremen av musikk på klubbscener i Oslo. Musikken strekker seg fra remikser av Craig Davids 2000-tallsklassiker «7 days» og UK underground grime til Drakes dancehall-tributes. Call, Don’t Text er ikke bare sexy R&B og dansebare beats, men en arena for kreative sjeler.

Sees på KLUBBEN i august!

 

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Sees neste år!