Posted on

Bli med på Camp Indie 24. mai hos Blå og Ingensteds

Camp Indie flytter og bytter dato. I år byr vi på ni konserter med nye artister vi har stor tro på.

Årets Camp Indie arrangeres på Blå og Ingensteds torsdag 24. mai. Du betaler det du vil til dine favoritter med Vipps.

Vi skal fortsette med det vi sjøl synes vi er flinkest til, nemlig å vise frem det vi mener er det aller beste av ny norsk musikk. Årets nye og flotte lokasjon rett ved Akerselva gir oss i tillegg en veldig god mulighet til å skape skikkelig festivalstemning både inne og ute. Det blir en helaften med ni ulike artister og band på tre scener, DJs, mulighet til å kjøpe god mat… ja, en ordentlig oppvarming til selveste Øyafestivalen på Tøyen i august.

Våre eminente Øya-DJs Tord og Birgitte, aka «Smooth Operators», sørger for god stemning på uteserveringa på Blå fra dørene åpner kl. 18.30. Det blir mulighet til å kjøpe taco fra food trucken 4 Gringos og Pizza fra kjøkkenet til Blå hele kvelden.


Blå utescene
19:30 Louien
20:30 Mia Berg
21:30 Selmer

Ingensteds
19:30 sparkx
20:30 Softcore Untd.
21:30 MYRA

Blå
20:00 Das Body
21:00 Heave Blood & Die
22:00 Tempel

Festen fortsetter etter konsertene med DJs både inne på BLÅ, Ingensteds og Bortenfor.

Les mer om artistene her

 

Sees neste år!