Posted on

Film om Silvana Imam + klubb på Blå torsdag 7. juni

Oslo Pix + Øyafestivalen presenterer: Silvana - Väck mig när ni vaknat
foto: Mantaray film

Oslo Pix + Øyafestivalen presenterer:

Silvana – Väck mig när ni vaknat + klubb
Torsdag 7. juni klokka 20.00 på BLÅ

Billettpris 180 kr (film og klubb), 100 kr (klubb)

Billetter kjøpes her: https://www.ticketmaster.no/event/silvana-vack-mig-nar-ni-vaknat-klubbkveld-pa-bla-billetter/576317
Aldersgrense: 20 år

Sommeren starter med film, med fest, og med filmfestivalen Oslo Pix. Og hva passer vel bedre enn å oppleve musikk på film der musikken hører hjemme?

 

Oslo Pix, Øyafestivalen og Blå inviterer til en helaften med filmopplevelse etterfulgt av klubbkveld. Få med deg den kritikerroste musikkdokumentaren Silvana – Väck mig när ni vaknat om Silvana Imam, som på få år har blitt en av Skandinavias største rapartister.

 

Program for kvelden:
20.00: Dørene åpner
20.30: Filmvisning: Silvana – Väck mig när ni vaknat
22.00-03.00: Klubb med Ragna (KUUK), Mamdu (Gymmen) og Beatriixx

Om filmen:

Silvana Imam har røtter fra Litauen og Syria, er beintøff feminist, åpent lesbisk, og har på få år blitt en av Skandinavias største rapartister etter at hun i 2013 debuterte med albumet Rekviem. Politiske og kompromissløse tekster har gjort Silvana til en markant stemme både på og utenfor scenen, og hun har blitt kåret til årets artist og årets tekstforfatter i Sverige.

Det finnes en bevegelse rundt Silvana. En bevegelse som strekker seg langt utenfor rap og som har bergtatt en hel generasjon. Det er med andre ord Silvanas tid, og en slik suksesshistorie blir det selvsagt film av.I dokumentaren om Silvana får vi følge artisten på nært hold fra tiden som gryende artist til ikon, en reise som inneholder fremgang og motgang.

Regi: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Sverige – 2017 – 95 min
Svensk tale, engelsk tekst

 

Om Oslo Pix:
Oslo Pix er en publikumsfestival som skal gi Oslofolk – og andre folk som vil ta turen til byen – det beste innen europeisk og nordamerikansk film, med et særlig fokus på nordisk film. 4.-10. juni 2018 ruller vi ut den røde løperen, og det er duket for den andre utgaven av Oslo Pix – hovedstadens nye internasjonale filmfestival.

 

Kjøp billett!