Posted on

Tre nye navn til Camp Indie 24. mai

Myra, Softcore untd. og sparkx

For kort tid siden ble de to første navna klare til den nye utgaven av Camp Indie. Nå legger vi til Myra, Softcore untd. og sparkx i programmet til vår feiring av ny, norsk musikk.

Camp Indie finner i år sted på Blå og Ingensteds torsdag 24. mai. Flere navn legges til snart.

Mer info og artistene fra det første slippet!

 

Myra

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart».

Hittil har Myra sluppet en rekke kritikerroste og godt mottatte singler, som «Link Opp», «Ventet På Deg» og «Lever I Bassen». Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren«Takin Ova» med andre etablerte, urbane artister og festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen i 2017.

Hun slapp nylig den høyst fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låten kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sitt debutalbum.

www.facebook.com/Myratherapper

 

Softcore untd.

Softcore untd. består av Emir Hindic og Mathias Humlen fra $ushi x Kobe, samt Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet.

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt, og mens Andreas, Vetle og Mathias er produsenter, er Andreas og Emir tekstforfattere. Musikken befinner seg et sted midt i mellom der $ushi x Kobe og Verdensrommet befinner seg – 808-trommer, saksofoner og jazzgitarer. De to vokalistene veksler sømløst mellom sine partier, og bidrar til et lydbilde som er vanskelig å sette i bås med sjangerbegreper.

Bandet debuterte med “Skolebenken” i begynnelsen av august, og andre singelen “Fjern” kom mot slutten av 2017.  I februar slapp de sin tredje singel “Sjansespill” på Eget Selskap, Vibbefanger og det New York-baserte labelet Cascine. Bandet slipper nytt materiale i mai, og det er ventet en EP til høsten.

www.facebook.com/sftcruntd

 

sparkx

sparkx er en norsk duo bestående av musikerne og produsentene Jørgen Kasbo og Magnus Falkenberg. Musikken er beatbasert, inspirert av artister som Kaytranada, Anderson. Paak, J Dilla m.fl. Det unike ved sparkx er blandingen mellom Jørgens jazz-inspirerte gitar, Magnus sin funk-baserte bass og deres felles interesse for seige grooves med utfordrende akkordrekker. sparkx gjør collabs med andre artister, og har samarbeidet med blant annet Ivan Ave og Fieh.

www.facebook.com/sparkxorama

Kjøp billett!