Posted on

Låta som forandret verden

Øya i spennende samarbeid med Nobels Fredssenter. Møt Amanda Delara og Asbjørn Slettemark. Gratis arrangement!
Amanda Delara, foto: Parsons

Noen låter har gjort mer enn å underholde. De har forandret verden!

I samarbeid med Nobels Fredssenter presenterer Øyafestivalen en arrangementsserie der kjente norske artister spiller og snakker om låtene som har blitt stående som symboler på viktige historiske begivenheter, som har vært lydspor for sosiale bevegelser, og inspirert samfunnsendringer og engasjement verden over.

Onsdag 9. mai klokka sju inviterer vi til en helt spesiell kveld om én av disse ikoniske låtene, og hvorfor akkurat denne låta har satt spor. Tema for kvelden er knyttet til utstillinga Generation Wealth (anbefales varmt!) og jakten på det perfekte livet. Er vi for opptatte av å bli kjendiser, ha perfekte kropper og bli rike?

Første artist ut i serien er formidable Amanda Delara, som vil møte Nobels Fredssenters formidlingssjef Toril Rokseth i en samtale ledet av Asbjørn Slettemark.

Vær der når Delara covrer Låta som forandret verden, og med det gjenskaper et lite stykke verdenshistorie. Hun skal også fremføre et utvalg av egne hitlåter, og hvem vet – kanskje vi får en ny låt som forandrer verden?

Låta er foreløpig ikke spikra, følg med på Facebook-eventet for å se hvilken klassiker Amanda velger seg!


Praktisk info:
Gratis arrangement!
Nobels Fredssenter, onsdag 9. mai kl. 19.00
18 års aldersgrense // bar
Påmelding via Nobels Fredssenter på Facebook

Du møter:
Amanda Delara – «Landets mest spennende artist» (P3)
Asbjørn Slettemark – Internasjonalt musikkorakel
Toril Rokseth – Formidlingssjef, Nobels Fredssenter

 

Kjøp billett!