Posted on

6LACK til Øya torsdag 9. august

Spiller samme dag som Kendrick Lamar, Noname +++

6LACK slo igjennom med sitt debutalbum i 2016, og i år ventes det mer ny musikk. Torsdag 9. august tar han turen til Tøyenparken for å vise hvorfor han er et navn man bør følge med på.

Det ligger an til en fantastisk Øya-torsdag for fans av variert amerikansk urban musikk. Kendrick Lamar, 6LACK og Noname spiller alle i Tøyenparken på en festivaldag som også inneholder enorme mengder annen spennende musikk.

 

6LACK (US) – torsdag 9. august

6LACK er en artist det er store forventninger til etter debutalbumet Free 6lack, som kom ut seint i 2016. Skiva solgte til gull og ble etterfulgt av en utsolgt turné. I fjor sommer varma han opp under The Weeknd sin suksessturné. I februar kom singelen Cutting Ties, og et album skal utgis seinere i 2018.

Exclaim!: – …FREE 6LACK combines the modern R&B sounds of PARTYNEXTDOOR or Roy Woods with the trap elements of Metro Boomin. Yet, 6LACK is different from his contemporaries: his deep and sombre voice combines with reflective and soulful lyrics to create a project that stands out on its own.

Ricardo Valdez Valentine vokste opp i Atlanta, en by og et musikkmiljø som også har gitt oss storheter som Outkast, Janelle Monae, Future og Migos. Tidlig i karrieren signerte han med Flo Riders IMG Strongarm, men nå gir han ut musikk på LoveRenaissance og Interscope. Det er bare å glede seg til hans første besøk i Norge.

www.facebook.com/6LACK

www.free6lack.com

Kjøp billett her!