Posted on

Øyanatt: Reykjavíkurdætur

På Vulkan fredag 10. august

BILLETTER

300 + avgift

250 + avgift med Øyapass

Doors: 22:00

ID: 18år

 

Reykjavíkurdætur (‘Daughters of Reykjavik’) is a women’s rap collective based in Reykjavík, Iceland. They are known for their daring lyrics that discuss, for instance, politics, feminism and sexual abuse. The collective resembles a “clan” where songs are performed by solo artists, duos and trios, as well as aa group. This makes it so that Reykjavíkurdætur’s concerts are versatile, fresh and the most energetic performances you have ever seen.. If you want to see some Icelanders spit, slam and rock out, then check out Reykjavíkurdætur’s next performance.

www.rvkdtr.com

www.facebook.com/shlengideng

 

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

 

ABOUT ØYA NIGHT:
Øya Night are concerts and club concepts around the city center after the park closes at 23.00. This is an excellent opportunity to hang on to that great festival feeling and bring it along to the city. Øya Night is arranged in cooperation with the best organizers and clubs in Oslo. Due to varying conditions and the need for organizers to get these gigs/ club concepts to go round, it is not possible to include Øya Night in the festival pass. A valid Øya ticket for the day of the event (or a full festival pass) offers discounts at Øya Night.

 

Kjøp billett her!