Posted on

Øyanatt: OMNI på Revolver 8. august

Frankie Broyles (tidligere Deerhunter) tar med sitt nye band til Oslo under Øya.
ØYANATT: OMNI

8/8/18

Tickets: 175 / 200 (med/uten pass)
2o År
21.00
Doors 23.30

The group matches former Deerhunter/Balkans guitarist Frankie Broyles with ex-Carnivores members Philip Frobos and Billy Mitchell. Channeling the likes of Devo and Pylon, their music is a blissful trip back in time to the arty, danceable rhythms of the new wave movement, but with a rough lo-fi flair.

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett her!