Posted on

Øya tar med to norske til SXSW

SASSY 009 og Aiming For Enrike spiller i Austin fredag 16. mars.
foto Andreas Bjørseth

Brooklyn Vegan og Margin Walker presenterer tre fantastiske dagfester under SXSW i Austin denne uka. Fredag 16. mars gjøres i samarbeid med Øya og Music Norway, som tar med SASSY 009 og Aiming For Enrike med til Cheer Up Charlies for en tettpakka konsertdag. Blant de andre høydepunktene i programmet er The Wedding Present, Hinds og Soccer Mommy.

Det er viktig for Øya å vise fram norske band på arenaer med gode lokale samarbeidspartnere, og at de får spille sammen med aktuelle og gode internasjonale navn.

 

SASSY 009

Trioen SASSY 009 utvider elektronikagrensene på en uredd måte, og med sin egne bruk av harmonier og fløyte. I løpet av 2017 har de rukket å gi ut et par singler og EPen Do You Mind, som alle viser deres potensiale. Man finner biter av house og techno i låtene, men også en sterk trang til å eksperimentere.

www.facebook.com/SASSY009

 

AIMING FOR ENRIKE

Denne duoen lager voldsomme mengder lyd, til tross for sitt begrensa utgangspunkt. De er veldig vanskelige å sette i bås, men det finnes biter av både jazz og punk mellom linjene. Uansett er det energisk, morsomt, intenst og overraskende hele veien.

www.facebook.com/aimingforenrike

 

Kjøp billett her!