Posted on

Øya i London 18. april

Vi tar med oss Sassy009 og Pom Poko til Birthdays i Dalston.

For åttende gang presenterer Music Norway og Øyafestivalen to band vi har tro på i London.

Øyanatt, avdeling London, finner sted på Birthdays i Dalston onsdag 18. april, i år med Pom Poko og Sassy009. Billetten koster £5 og kan kjøpes via dice.fm.

Det da helt ferske bandet Pom Poko gjorde ekstremt god figur på fjorårets festival. Den eksperimentelle kunstpopjazzen deres får mye oppmerksomhet Storbritannia om dagen, i medier som The Line of Best Fit, The Independent, Clash, DIY og Radio 1, og de var på NMEs liste over band å følge med på i 2018. Pom Poko holder for øyeblikket på med debutalbumet som skal komme senere i år.

Sassy009 er bekreftet til Øya 2018 og er et av de norske navnene vi har stor tro på for året som kommer. Trioens svevende elektroniske produksjoner med mye tverrfløyte, ble lagt merke til av både lokale musikkfans og internasjonale delegater under Bylarm forrige uke. Debut-EPen Do you Mind kom ut i November i fjor til god mottakelse, og ble nominert til Spellemannpris.

Tips London-boere du kjenner! Her er Facebook-arrangementet.

Kjøp billett her!