Posted on

St. Vincent til Øya fredag 10/8

Den alltid aktive artisten St. Vincent tar turen til Øya i august. Etter suksessen med fjorårets album Masseduction veit vi at det er mange som ser fram til å oppleve låtene hennes i Tøyenparken fredag 10. august.
foto Nedda Afsari

ST. VINCENT (US)

St. Vincent er en artist opplever økt interesse og publikum for hver utgivelse. Fjorårets album Masseduction nådde topp 10 på den amerikanske albumlista, og hun spiller stadig på større scener. Drowned In Sound, Exclaim!, Noisey, Q og The Guardian er bare et utvalg av mediene som mener Masseduction er en av de ti beste albuma fra 2017.

Annie Erin Clark ga ut sitt første soloalbum i 2007, og tok i bruk navnet St. Vincent samtidig. At hun kunne bli en artist som når mange så man første gang da albumet Strange Mercy havna på topp 20 i hjemlandet. St. Vincent er en sterk låtskriver, en herlig liveartist og en musiker det alltid er spennende å følge. Vi gleder oss stort over å invitere henne til Tøyenparken.

Allmusic.com: – Masseduction delivers sketches of chaos with stunning clarity. It’s the work of an always savvy artist at her wittiest and saddest.

Før hun tok navnet St. Vincent, var hun en periode med i The Polyphonic Spree. Clark har samarbeida med anerkjente musikere som Glenn Branca, Sufjan Stevens og David Byrne. Sistnevnte lagde hun albumet Love This Giant med. I tillegg har hun bidratt på utgivelser av blant andre Swans, New Pornographers og Chemical Brothers.

ilovestvincent.com

www.facebook.com/St.Vincent

Kjøp billett her!