Posted on

Arcade Fire til Tøyenparken

Dette har vi venta lenge på! Endelig passer Øya inn i turnéplanene til Arcade Fire. Onsdag 8. august kommer bandet til Tøyenparken. En perfekt førjulsgave til alle deres norske fans. Både dagsbilletter og ukespass er i salg.

ARCADE FIRE (CA) – onsdag 8. august

Høsten 2004 ga Arcade Fire ut albumet Funeral, som ble en overraskende sensasjon. I løpet av få måneder var de blant verdens mest etterspurte band. Siden da har de vært på Øyas ønskeliste, uten at det har passa inn i bandets sommerplaner. I 2018 skal du endelig få oppleve Arcade Fire på vår største scene.

De fulgte opp klassikeren av en debut med Neon Bible (2007), The Suburbs (2010) og Reflektor (2013), alle fulle av sterke låter. I sommer kom Everything Now, deres femte album og det tredje på rad til å toppe den amerikanske albumlista. Bandet ledes av Win Butler og Régine Chassagne. I ryggen har de et solid lag av mulitinstrumentalister. De kombinerer sine røtter i indierocken med elementer fra storslagen stadionrock og fengende pop. Låtene veksler mellom å være dansbare, dramatiske, ambisiøse, lekne og alvorlige. Arcade Fire har spilt på noen av verdens største festivaler og har gjennomført enorme turneer i alle betydningsfulle musikkbyer. De har riktignok kun besøkt Oslo noen få ganger tidligere, så det er viktig å gripe muligheten når den kommer.

Aftenposten: – I konsertsammenheng er bandet er kjent for å utstråle energi av et kaliber en sjeldent skuer. Og legger du til ablegøyer og lysshow, underbygger bare dette at Arcade Fire er scenepersonligheter av rang.

www.facebook.com/arcadefire

www.everythingnow.com

Kjøp billett her!