Posted on

Billettsalget starter 30. november

De første artistene offentliggjøres om noen få dager.
Foto : Ihne Pedersen

Torsdag 30. november vil ukespass og dagsbilletter til Øyafestivalen 2018 være i salg. Om noen dager slipper vi de første smakebitene på programmet. Neste års festival ser ut til å bli minst like sterk og variert som den har vært de siste åra. Vi venter på mange bekreftelser, og regner med å ha flere høydepunkter på plass allerede før jul. Følg med!

Øyafestivalen 2017 solgte ut kjappere enn på flere år. Om du sikrer deg billett allerede nå, slipper du stress og usikkerhet til sommeren.

 

UNGDOMSBILLETTEN

I 2018 har vi for første gang en egen ungdomsbillett i salg. Dette er en billett for de mellom 12 og 18, som får en rabatt på 50%. Det er snakk om et begrensa antall ukespass. Man må kunne dokumentere at man er under 18 ved inngangen til festivalen.

Kjøp billett her!