Posted on

Øya Open på Mono 17. april: Marlon Williams

Goldstar presenterer Øya Open:
Marlon Williams (NZ) + Delaney Davidson (NZ)
Café Mono
Tirsdag 17. april 2018

Den 16. februar 2018 slipper Marlon Williams fra New Zealand album nummer to, «Make Way For Love», på kremlabelet Dead Oceans. Det første selvtitulerte albumet fikk strålende kritikker, men det er i levende live Marlon Williams virkelig får vist hva han er god for. Helt uanstrengt beveger han seg mellom folk, country, blues – ispedd Roy Orbison og god, gammal jazz. Det er mye forskjellig, men det funker. Det funker noe helt enormt.

Etter å ha turnert over hele verden, spilt på Conan, Jools Holland og varmet opp for Bruce Springsteen, kom Marlon Williams med en helt ny singel i august. «Vampire Again» er hans første nye materiale siden albumet i 2016.

Website // Spotify // Facebook

—-

Bill. 200,- + avg.

20 år leg.

Billetter i salg

Facebookevent

 

Kjøp billett!