Posted on

Store P + Emir på Øya Ung

I samarbeid med Yngling og Parkteatret - Store P og Emir spiller for de under 18 år lørdag 25. november

Billetter i salg her

Pris 80,-

Parkteatret lørdag 25. november

Aldersgrense: under 18

 

STORE P

Solodebuten til Store P, Regnmannen, slo gjennom støyen som en fløyelsmyk knyttneve i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen.

Etter at albumet hadde gått sin seiersgang blant anmeldere og fans over hele landet, og en omfattende Norgesturné var tilbakelagt, trakk Store P seg igjen bort fra søkelyset.

I år er han tilbake for fullt, og har så langt gitt oss knallsinglene Vi esje herfra og Dypt, med tilhørende bemerkelsesverdig fete videoer, og nylig den nydelige Huske å puste, en sommerbris av en låt du finner her.

Da Store P spilte på by:Larm tidligere i år, var det med det beste liveshowet vi har sett fra denne mannen noensinne, og Dagbladet trillet en meget velfortjent 5’er på terningen.

Det svært etterlengtede oppfølgeralbumet ”Rommet” ventes til høsten, og det er bare å gjøre seg klar for å bli smeltet av Store Ps unikt smakfulle sound.

 

I tillegg får du oppleve Emir på scena denne kvelden.

 

EMIR

Emir faller inn i solokarrieren. Onge Sushimane blir til Emir og kjører sitt eget løp. Men han er fortsatt like rå. På kort tid ble Sushi X Kobe et aldri så lite fenomen i norsk rap. Lojale fans. P3-listinger. Kontroverser. Sommerhits. Mediaoppslag. Og selvsagt utallige festivaler som ble revet ned av ivrige moshpits og en voldsom live-energi. Heldigivis er ikke Sushi X Kobe over, men fremover kommer Sushi til å kjøre sitt eget løp under døpenavnet Emir.

 

Følg Store P her:

http://www.store-p.no

https://www.facebook.com/denektestorep

Instagram: @shtooo_nmg_p

Snapchat: @shtooop

Twitter: @denektestorep

 

Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at de skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk i ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. De fleste artistene spiller to konserter samme kveld, en med fri alder og en med 18-årsgrense.

ØYA Ung (tidligere Øya under 18) er et prosjekt hvor det å gi kompetanse og erfaring innen konsert og festivalarrangering til ungdom står i fokus. Vi har hatt et vellykket år med et godt samarbeid med Parkteatrets Yngling. Etter fantastiske konserter med Susanne Sundfør, Skambankt, Razika, Honningbarna og AURORA på Parkteatret Scene, gleder vi oss til fortsettelsen. Vi har med oss elever fra Edvard Munch VGS, som sammen med oss i Øyafestivalen og alle på Parkteatret skal sørge for å gi gode konsertopplevelser til de under 18 år.

Kjøp billett her!