Posted on

Ny leieavtale for Øya på Tøyen

Nå er det klart at Øyafestivalen blir i Tøyenparken til og med 2023.
foto Erik Moholdt

Under årets festival fikk vi gladmeldingen om at vi har fått fornyet leieavtale i Tøyenparken. Dette betyr at vi kan fortsette videreutviklingen av festivalen i vår favorittpark, i denne omgang helt fram til 2023. Vi takker Oslo kommune og Bymiljøetaten for tilliten og mulighetene dette gir oss til å lage gode opplevelser i lang tid framover. Nå ser vi fram til å komme i gang med planleggingen av 2018 og nye ideer til de kommende festivalene.

Vi minner om at ukespass til 2018 er i salg, til årets pris. Denne kampanjen varer til og med søndag 27. august. Samtidig har vi lansert ungdomsbilletten for de mellom 12 og 18, et ukespass til halv pris. Det ordinære billettsalget til 2018 starter 1. desember.

Kjøp billett her!