Posted on

Lørdagens konsert­anmeldelser

«Lars Vaular svevde høyt da han rundet av årets Øyafestival», skriver Dagbladet om lørdagens avslutning på hovedscenen. Det kan vel ingen si seg uenig i. Her er lørdagens anmeldelser.

 

Lars Vaular på Amfiet – Terningkast 5, Dagbladet

Redefinerte machorapper-rollen iført brudekjole. Å la Lars Vaular avslutte årets Øyafestival var ikke bare et naturlig trekk, men også høyt på overtid etter en rapkarriere som kun kan sies å være trumfet på norsk jord av Karpe Diem.

 

Jenny Hval på Sirkus – Terningskast 5, Dagbladet

Første gang jeg egentlig skjønte at Jenny Hval kunne være morsom, var da jeg så henne på Øya for to år siden. Hun hadde nettopp sluppet «Apocalypse, Girl» – hennes beste og mest humørfylte album til dags dato – og nå spaserte hun rundt på scenen med rosa parykk og rødmaling i skrittet.

 

Lars Vaular på Amfiet – Terningkast 5, VG

Tronen som Norges beste rapper er fortsatt utfordret, men i kveld siktet Vaular mot å bli Øya-ukens store entertainer – og han var ikke langt unna.

 

Nils Bech på Sirkus – Terningkast 6, VG

Popkonserter skal være gøyale, høylytte og feststemte. Så hvorfor fungerer det så bra når Nils Bech gjør det helt motsatte?

 

Lars Vaular på Amfiet – Terningkast 6, GAFFA

Mens Champagneting spiller er det ingen tvil om at dette skulle bli toppkarakter, når det gjelder tekstlevering, flow og karisma er det Lars på toppen akkurat nå. Gårsdagens konsert stadfester hans posisjon som rap-kingpin i dette landet.

Når regnet faller er det Lars og Vaular.

Kjøp billett her!