Posted on

Kom deg i parken tidlig

Mye spennende musikk, og godvær hver dag.

Tøyenparken er i ferd med å tørke og sola blir her resten av festivalen. Vi har rista av oss regnet fra i går og er klare med skikkelige godbiter de tre neste dagene. Her er noen av grunnene til å møte opp tidlig.

I dag åpnes moroa med Hajk på Vindfruen. De skal servere deilig pop som kommer til å varme sammen med sola. Etter det kan du velge mellom sterke låter fra Julia Jacklin, sjangerutfordring med Skadedyr på vår største scene eller Oathbreakers mektige undergrunnsrock. Ja, det er vel bare å snike seg fra jobb så tidlig man klarer.

Fredag bør du ikke gå glipp av Billie Vans åpningskonsert, før du kan velge mellom intervju med Nils Bech, Kaja Gunnufsen i Amfiet eller frisk rock med The Modern Times på Hagen. Vi regner med at du har satt avspasering i arbeidskalenderen for lenge siden.

Lørdag er vår lengste og mest innholdsrike dag, og det betyr at vi starter på den største scena med Vazelina Bilopphøggers. Etter noen år med folkekrav er de endelig klare for en storslagen konsert foran Øya-publikummet. Trenger du en annen type start på dagen har vi en meny bestående av nykommerne Pom Poko, workshop med HipHop 101, kraftrock med Wet Dreams og ikke minst det spennende samarbeidet mellom bluesrocken til Morudes og jazzrocken til Bushman’s Revenge.

Velkommen skal dere være!

Kjøp billett her!