Posted on

Hopp på sykkelen!

Øyafestivalen er bare en liten sykkeltur unna!

Sykkelen er både miljøvennlig og arealeffektiv, og utgjør derfor en viktig del av fremtidens urbane transportløsninger – dessuten har de fleste godt av å svette litt. I følge Oslo Kommunes sykkelplan er 94 prosent av Oslos innbyggere positive til at det satses på å få flere til å sykle, og mange ønsker å sykle dersom det legges bedre til rette for det – og det gjør vi på Øyafestivalen!

Sykkelprosjektet til Oslo kommune låner ut sykkelstativene gratis til arrangementer i Oslo, og skaffer ekstra mange til Øya-publikummet. Parkeringen rommer sykkelstativer med plass til 1000 sykler, og være inngjerdet og bevoktet i festivalens åpningstider. Statistisk sett er det stor sannsynlighet for at akkurat du bor mindre enn 15 minutter med sykkel unna festivalområde. På forbrukerrådets nettside sykledit.no kan du finne den beste sykkelruta for deg.

Skrangler det i sykkelen? Stikk innom Dappers stand ved sykkelparkeringen! De fikser sykkelen din gratis mens du venter, og tilbyr solbriller, setetrekk, såpe og mye annet praktisk festivalutstyr. Følg også med på konkurransene deres på Instagram og på Dapper.no. Standen deres har åpent onsdag til lørdag, 13.00 – 19.00.

Åpningstider for sykkelparkeringen:
Onsdag – lørdag: kl 12.00 – 24.00
Søndag: kl 12.00 – 18.00

Ikke glem å hente sykkelen din før kl 18 på søndagen etter festivalen!

Også lett tilgjengelig kollektivt
Om du ikke har mulighet til å sykle er det veldig lett å ta seg til Tøyenparken kollektivt. Tøyen T-banestasjon og Carl Berners Plass T-banestasjon ligger henholdsvis 700 og 900 meter fra festivalinngangen. I tillegg går det både buss og trikk i nærheten av Tøyenparken. Vi minner om at vi ikke tilbyr parkeringsplasser for bil.

Kjøp billett her!