Hopp på sykkelen!

Øyafestivalen er bare en liten sykkeltur unna!

dapper
Dapper på sykkelparkeringen 2016

Sykkelen er både miljøvennlig og arealeffektiv, og utgjør derfor en viktig del av fremtidens urbane transportløsninger – dessuten har de fleste godt av å svette litt. I følge Oslo Kommunes sykkelplan er 94 prosent av Oslos innbyggere positive til at det satses på å få flere til å sykle, og mange ønsker å sykle dersom det legges bedre til rette for det – og det gjør vi på Øyafestivalen!

kan du finne den beste sykkelruta for deg.

. Standen deres har åpent onsdag til lørdag, 13.00 – 19.00.

Åpningstider for sykkelparkeringen:
Onsdag – lørdag: kl 12.00 – 24.00
Søndag: kl 12.00 – 18.00

Ikke glem å hente sykkelen din før kl 18 på søndagen etter festivalen!

Også lett tilgjengelig kollektivt
Om du ikke har mulighet til å sykle er det veldig lett å ta seg til Tøyenparken kollektivt. Tøyen T-banestasjon og Carl Berners Plass T-banestasjon ligger henholdsvis 700 og 900 meter fra festivalinngangen. I tillegg går det både buss og trikk i nærheten av Tøyenparken. Vi minner om at vi ikke tilbyr parkeringsplasser for bil.