Posted on

Kornél Kovács i Leiligheten under Øyanatt

I leiligheten på Rockefeller onsdag 9. august
foto Hjalmar Rechlin
Red Bull og U OK? preseneterer:
KORNÉL KOVÀCS (SE) [DJ-sett] KAI GUNDELACH [DJ-sett]Rockefeller, leiligheten // ID: 20
Kun 100 billetter tilgjengelig
Kornél Kovács:
Svensk produsent, DJ og 1/3 av powerhouset Studio Barnhus. Kovács er virkelig et av de sterkeste navnene på det europeisk-elektroniske kartet for tiden, etter klassiske utgivelser som ‘Szikra’, ‘Pantalón’ og ikke minst fjorårets debutalbum ‘The Bells’. Han tar med seg sin flytende og sporadiske techno til en unik og intim gig i leiligheten på Rockefeller under Øyanatt.
Kai Gundelach (DJ sett):
Etter debut-EPen i fjor har Kai Gundelach virkelig skutt frem som en av Norges mest talentfulle og interessante artister. Men lenge før dette har han vært en sentral del av Oslos DJ-miljø, med fast plass bak spakene hos Jæger. Sammen med U OK? serverer han et eklektisk DJ set før Kornél Kovács 9. august.

www.facebook.com/kokokornel

www.facebook.com/gundelachmusic

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett her!