Posted on

Kun billetter igjen til torsdagen

Bare 300 torsdagsbilletter igjen

I går kveld solgte vi de siste billettene til onsdag 9. august. Det betyr at det nå kun er torsdagsbilletter igjen hos Ticketmaster, og det er ikke mer enn 300 av dem. Sørg for å sikre deg en av disse om du ønsker å oppleve noe av årets mest varierte festivalprogram i landets flotteste festivalpark.

HER ER ARTISTENE SOM SPILLER TORSDAG 10. AUGUST:

The xx (UK) / Ryan Adams (US) / Feist (CA) / Gabrielle / John Olav Nilsen & Nordsjøen / Mac Demarco (CA) / Sigrid / Sleep (US) / Thee Oh Sees (US) / Sampha (UK) / Chronixx (JM) / Julia Jacklin (AU) / Madlib (US) / Skadedyr / Oathbreaker (BE) / Telephones / Janka Nabay & The Bubu Gang (SL/US) / Hajk / PURPURRPURPLE / Louien

KJØP BILLETTER HER

 

foto Laura Coulson

Kjøp billett her!