Posted on

Øyprat 4: Luke Faas

Luke Faas gleder seg til Darling West, Cashmere Cat og Lars Vaular.

Luke Faas spiller en intim minikonsert i Biblioteket fredag 11. august kl 21:05.

 

Hvilken Øya-opplevelse husker du aller best?
– Det må være da Kanye West steg opp på en lift i 2011. Jeg var så dypt inn i det albumet på den tiden og hadde en helt perfekt plass oppå muren, så den opplevelsen var 100%.

Hvilke tre band eller artister i årets Øya-program mener du publikum ikke bør gå glipp av?
– Her kommer jeg ikke unna Lars Vaular sitt avslutningsshow, men tror også Cashmere Cat på Sirkus blir dødsfett. Så har jeg planer om å rigge meg til med en øl i gresset under Darling West på onsdagen.

Har du et praktisk festivaltips til nybegynnere på utendørsfestival?
– Kartlegg om du har noen venner som bor på Tøyen og sørg for at de skaffer seg billett. Da har man alltid et depot og et sted å vorse før festivalstart eller før man stikker på Øyanatt.

Har du en god eller dårlig festivalhistorie? Fortell!
– I fjor tok jeg og noen venner en shuttlebuss med bandet til Kaytranada fra backstageområdet, som vi var helt sikre på skulle kjøre til en hemmelig fest. Det viste seg at den gikk rett til hotellet deres 🙁

Hva spiser og drikker du helst i sommer?
– Spiser selvfisket ørret fra marka og drikker hjemmebrygget IPA… Neida. Pizza og pils, seff.

Hvor i Oslo opplever man sommeren best?
– Hvis man er utrolig heldig og har tilgang på en takterrasse å se solnedgangen på, så er jo det helt uslåelig. Ellers er det fint å dra på konsert på Biblioteket-scenen på Øya fredagen også.

Hva hører du helst på i sommer?
– En variert miks av favoritter fra vinteren og våren. De nye greiene til Frank Ocean og Drake er jo dødsbra, eller så har jeg akkurat oppdaget hvor sinnsykt flink Cezinando er (ja jeg vet jeg er sein)!

Hva er din favorittscene å spille på i Oslo? Hvorfor?
– Jeg hadde en utrolig bra opplevelse på Den gamle skobutikken, for det var så intimt. Også var det ikke feil at de lager verdens beste drinker og har takterrasse heller.

Kjøp billett her!