Posted on

To nye til Tøyenparken

JESSIE REYEZ (CA) – fredag 11. august, Hagen / BLOOD COMMAND – lørdag 12. august, Sirkus

 

To navn til er klare for Tøyenparken. På fredagen får man stifte bekjentskap med Jessie Reyez, en artist som stadig får mer og mer oppmerksomhet i diverse musikkmedier. Lørdag kan du få rensa øra og hjernen med rockefyrverkeriet Blood Command. Det er fortsatt noen få lørdagsbilletter igjen, så kjapp deg om du vil ha med deg vår lengste og fyldigste festivaldag. I tillegg til Blood Command spiller Lars Vaular, Hellacopters, MØ, Vazelina Bilopphøggers, Mikhael Paskalev, Car Seat Headrest, Unge Ferrari, Vince Staples Oumou Sangaré og mange flere.

 

JESSIE REYEZ (CA)

Jessie Reyez ga i vår ut den sterke EPen Kiddo. Hun blir oftere og oftere trukket fram som et navn man bør følge med på. Reyez vokste opp i Toronto, med foreldre som hadde emigrert fra Colombia. Inspirasjon har hun hentet fra hjembyens varierte musikkmiljø og egen bakgrunn, noe som har resultert i en direkte, følelsesrik og frisk stil. Hun har nylig samarbeida med selveste Calvin Harris. Låta Gatekeeper fra EPen er produsert av norske William IDAP Larsen, som også har jobba med blant andre Angel Haze, Timbuktu, Madcon og Nico & Vinz.

 

Exclaim! har skrevet: – With Kiddo, Reyez proves she’s musically fearless yet frank, ripping open emotional convention to mine the prickly realities that lie beneath.

www.facebook.com/MusicJessieReyez

jessiereyez.com

 

 

BLOOD COMMAND

I vår kom Blood Commands tredje album Cult Drugs, til stor begeistring hos kritikere og fans. De har finslipt sin miks av punkriff, eksplosiv aggresjon og catchy refrenger. Fra før har de Ghostclocks (2010) og Funeral Beach (2012) på samvittigheten. Siden den gang er vokalist Silje Tombre bytta ut med Karina Ljone. Blood Command er kjent som et fantastisk liveband, og det virker som pausa har gitt dem enda mer energi.

VG om Cult Drugs: – Albumet er et avhengighetsskapende remedie som treffer høyt, presist og med effektive, sterke låter. Eller opplevelsen av det. Egentlig er det ikke en gang enkeltlåtene som er sterke, men albumet som sådan. Så tett klippet at neste låt nesten begynner før den forrige er ferdig. Handlekraftig bråkerock med dødsforakt og hardtbitende riff.

www.facebook.com/Bloodcommand

www.bloodcommand.com

Kjøp billett her!