Posted on

Øyanatt med Wolf Eyes på Blå

Spiller etter parken stenger onsdag 9. august.

Onsdag 9. august
ØYANATT: Wolf Eyes (US) + Oilskin
Dørene åpner 23:00 | CC:200/250 | ID:20
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/543941

WOLF EYES (US)

Noen vil påstå at vi aldri kommer til å finne tilbake til esensen av urrocken slik verden opplevde med Bo Diddley, eller at man aldri får stekt hjernen på samme måte som man opplevde med elektroniske punkutskudd på midten av 70tallet. Uansett hva du skulle tro eller mene, det er udiskutabelt at Wolf Eyes har i stor grad har tøyd strikken for hva vi kaller rock’n’roll med sitt hjemmesnekra mentale smelteverk.

Wolf Eyes ble til på slutten av 90-tallet med kjernen bestående av Nate Young, John Olson og Aaron Dilloway. Sistnevnte forlot gruppa og tredje medlem har variert siden den gang, frem til Crazy Jim som trakterer gitaren nå.

Bandet har utgitt album på kredible plateetiketter som Sub Pop (Burned Mind, 2004) og Third Man (I Am A Problem: Mind in Pieces, 2015) og er nå høyaktuelle med 2017 albumet ‘Undertown’ på bandets eget foretak Lower Floor.

www.wolfeyes.net

www.facebook.com/wolfeyesinc

OILSKIN
Oilskin er det nihilistiske og sleazy sideprosjekt til Linn og Vidar fra Deathcrush. Istedenfor sistnevntes dekonstruering av rock får vi med dette prosjektet en haug med hjemmelagde synther og generelle duppeditter som lager tung og dronete industriell ambient med rytmer fra en klubb på «bad trip» og vokal som setter både deg og skapet ditt på plass. Oilskin er aktuelle med en 10″ i svært begrenset opplag på Etch Wear.

www.facebook.com/oilskinbaby

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett her!