Posted on

Kun billetter igjen til tre dager – Under 900 igjen til lørdag

Finn dine favorittdager mens det fortsatt er billetter igjen!

De siste ukene har vi merka en voldsom økning i interessen for dagsbillettene til årets festival. Seint i går kveld solgte vi de siste dagsbillettene til fredag 11. august. Om du vil ha med deg resterende tre dagene, bør du bestemme deg snart. Det er nå under 900 dagsbilletter igjen til lørdag 12. august, og onsdag 9. august ligger ikke langt bak. Også torsdagen ligger an til å bli utsolgt i god tid før festivalen, så her er det bare å kjøpe billett så kjapt som mulig!

 

DISSE DAGENE ER DET BILLETTER IGJEN TIL

 

ONS 9. AUG: Lana Del Rey (US) / Spiritualized (UK) med Olso-Filharmonien / Migos (US) / Young Thug (US) / Bel Canto / Beth Ditto (US) / Testament (US) / Silja Sol / Danny Brown (US) / Roy Ayers (US) / Darling West / Beachheads / Hjerteslag / Strange Hellos / Charlotte Dos Santos / SIBIIR / UMFANG (US) / Volvox (US)

http://www.ticketmaster.no/event/onsdagsbillett-oyafestivalen-2017-billetter/511295

 

TORS 10. AUG: The xx (UK) / Ryan Adams (US) / Feist (CA) / Gabrielle / John Olav Nilsen & Nordsjøen / Mac Demarco (CA) / Sigrid / Sleep (US) / Thee Oh Sees (US) / Sampha (UK) / Chronixx (JM) / Julia Jacklin (AU) / Madlib (US) / Skadedyr / Oathbreaker (BE) / Janka Nabay & The Bubu Gang (SL/US) / Hajk

http://www.ticketmaster.no/event/torsdagsbillett-oyafestivalen-2017-billetter/511327

 

LØR 12. AUG: Lars Vaular / MØ (DK) / The Hellacopters (SE) / Vazelina Blopphøggers / Vince Staples (US) / Stein Torleif Bjella / Car Seat Headrest (US) / Jenny Hval / Mikhael Paskalev / Unge Ferrari / Nils Bech / BadBadNotGood (CA) / Oumou Sangare (ML) / Shame (UK) / Broen / Childhood (UK) / The Mystery Lights (US) / Morudes + Bushman’s Revenge / Pom Poko / Karima F / Wet Dreams

http://www.ticketmaster.no/event/lordagsbillett-oyafestivalen-2017-billetter/511331

 

foto Erik Moholdt

Kjøp billett her!