Posted on

Mer økologisk fra Coop Mega

Coop Mega presenterer deilige økologiske og vegetariske retter på Øya.

Interessen for økologisk og vegetarisk mat øker over hele landet – og på Øya får du i år et gjensyn med Coop Mega som serverer deilig økologisk og vegetarisk festivalmat!

Coop Mega har det største utvalget av økologiske produkter av de norske dagligvarekjedene i Norge – og er opptatt av å bidra til en bærekraftig og sunn utvikling i nordmenns matvaner. I takt med at interessen for økologiske råvarer har økt, har Coop Mega satset stort på økologiske råvarer – blant annet gjennom Änglamark-serien, som er Norges største økoserie.

Coop Mega har også kastet seg inn på det voksende vegetarmatmarkedet – og har gjort stor suksess med vegetar-produktene Coop Vegetardag. Serien gjør det enklere for deg som vil ha gode alternativer til kjøtt og fisk, om du vil ha én eller flere grønne dager i uka.

– Kjøttproduksjon og husdyrhold er blant de virkelig store kildene til klimagassutslipp, og vi har alle godt av flere grønnsaker på tallerkenen. Heldigvis er det veldig mye godt å velge mellom her – og vi er glade for å kunne presentere at Coop Mega stiller med Vegetardag på Øya i år. Over 50% av Øya-publikummet sier de ønsker å spise mindre kjøtt – og da må vi gi dem noen gode alternativer, sier miljøsjef Ingrid Kleiva Møller.

På Øyafestivalen finner du Coop Mega ved inngangen til matområdet – hvor de bygger en grønn oase med behagelige sitteplasser, foodtrucks og en solid grill – klar for å servere dere saftig økologisk gourmetburger, og deilige vegetarretter som blant annet vegetartacos.

 

Kjøp billett her!