Posted on

To Øyanetter på Mono

ONS: Narcosatanicos (DK) + Outer Limit Lotus / TORS: Pale Honey (SE) + Pink Milk (SE)

ONSDAG 9. AUGUST
Billettlink: http://www.ticketmaster.no/event/540773
Billettene er i salg fra tirsdag kl. 15:00

Med Øyapass: 170 kr (ink avgift)
Uten Øyapass: 215 kr (ink avgift)
I salg fra tirsdag 30.mai kl. 15:00

Narcosatanicos (DK)

Narcosatanicos er et støyrockband fra Århus Sekstetten sammenfletter inspirasjonskilder fra sen 60s protopunk og krautrock med ulike nyanser av senere avant-garde og aggresiv musikk til å fremkalle en unik, intenst levende uttrykk. Bandet gav, i 2014, ut deres første album, og har siden da turnert flere nordlige og sentrale europeiske land. De har tidligere spilt både på Oslo Psych Fest og Klubbøya på Blå. De slapp ifjor albumet ”Body Cultspå den kredible labelen ”Bad Afro Records”.

«ofte tilsat masser af rumklang, fik Narcosatanicos til at skille sig ud fra mange andre grupper i den psykedeliske rockafdeling og gav den et jazzet præg, men ellers var der dømt tunge guitarriffs, masser af forvrængning, pumpende bas og hårdtslående trommer i de langstrakte numre, som ofte mundede ud i lange, jammende outroer med stigende intensitet.» Gaffa, Danmark – Anmeldelse fra Roskilde Festival

«…The noisy punk/jazz of Narcosatanicos turns out to be a unique recipe that simply cannot go wrong- Although the thick crowd makes it difficult to make out the stage, their enthused applause proves I am far from the only person here utterly convinced of the quality of this band.» -NOISEY (NL) review excerpt of Eurosonic 2015 performance

www.facebook.com/narcosatanicosdk

narcosatanicos.bandcamp.com

Outer Limit Lotus (NO)
Outer Limit Lotus er en trio som beveger seg i et iskaldt landskap mellom klassisk ørkenrock, post-punk og psych. På ett knapt år har bandet delt scene med blant annet Sheer Mag og Tuxedomoon, og har opparbeidet seg et solid liverykte med transeaktige, rituelle fremføringer av sin særegne musikk.

Bandet slapp plata «Cruising the Old World» på Sheep Chase Records (Dark Times, Årabrot, Foammm) sent i 2016, og er allerede i gang med materiale til oppfølgeren. En konstant dobbel vokal, druknet i klang, skisserer paranoide og marerittaktige hallusinasjoner fra en verden på vei nedover.

Kald spaghettigitar blir akkompagnert av en kontrollert ustødig rytmeseksjon. Pakk dette inn i et larmende, nesten psykedelisk lydbilde så har du essensen av Outer Limit Lotus.

www.facebook.com/outerlimitlotus
sheepchaserecords.bandcamp.com/album/cruising-the-old-world

TORSDAG 10. AUGUST

Billettlink: http://www.ticketmaster.no/event/541111

Konserstart: 23:30
Billetter i salg fra tirsdag klokken 15:00
Med Øyapass: 160 kr (inkl avgift)
Uten Øyapass: 200 kr (inkl avgift)

Pale Honey (SE)

Pale Honey er en duo fra Göteborg som spiller minimalistisk rock. Bandet består av Tuva Landmark på gitar/vokal og Nelly Daltrey på trommer. Live har de også med seg Anders Lagerfors på bassgitar.

I 2015 slapp de det kritikerroste, og P3 Guld nominerte, debutalbumet ”Pale Honey”. Albumslippet ble etterfulgt av turné i Sverige, utsolgt konsert på The Islington i London og spilling på ByLarm her i Oslo (Mono og Rockefeller).

Pale Honey bandet slapp ifjor singelen “Real Thing”, og nå nylig ”Why Do I Always Feel This Way”, som en forsmåk på deres andrealbum som slippes i september.

Live kan vi forvente oss en rå og catchy sound. Vi gleder oss til å ha dem tilbake på Mono.

www.palehoney.com

www.youtube.com/watch?v=IUfUWQ_-QsA

www.facebook.com/palehoney

Pink Milk (SE)

Pink Milk er en ny svensk duo, med bl.a Edward Forslund fra Riddarne, og Maria Forslund.

Pink Milk spiller rock inspirert av 80 tallet og 90-talls band som The Jesus and Mary Chain, Cocteau Twins og Cranes, såvel som kultserien Twin Peaks og filmen True Romance.

Bandet har, til tross for kort fartstid, allerede blitt hyllet i England og Sverige av bl.a Line of Best Fit, CLASH DIY, BBC6 og Kerrang!.

Første singelen deres, Detroit, ble omtaltbeskrevet som ”.. en storslagen låt med et filmatisk anslag og en fantastisk gitarslinge som etser seg fast i bevisstheten til lytteren» av musikknyheter.no.

Andre singelen ”Drömmens Skepp” er en tolkning av en gammel svensk vise, opprinnelig spilt inn på oppdrag av Sveriges Televison, men der Pink Milk sin tolkning ble ansett som altfor mørk og derfor ikke passet for bruk i prime time. Bandet valgte da å slippe låten selv, og den ble blandt annet plukket opp av Svenske P3 og flere engelske musikkmagasin.

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

Kjøp billett!