Posted on

Under 200 ukespass igjen

Billie Van klar for Tøyenparken fredag 11. august!

Siste advarsel! Det er nå under 200 ukespass igjen til Øya. Om du vil ha med deg fire lange festivaldager i Tøyenparken og en knallåpning på Klubbdagen, må du bestille nå. Dagsbillettsalget går også meget godt, og det begynner å minske i bunkene med billetter til onsdag og fredag.

 

BILLIE VAN – fredag 11. august

Billie Van slapp nylig den storslagne singelen I’m Totally Fine With it, med tilhørende bemerkelsesverdig musikkvideo. I juni er det duket for neste single med skyhøy anthem-faktor.

Hun har for lengst har bevist at hun kan lage ypperlig pop av det fengende slaget, og tar denne gang et skritt inn i de mer melankolske krokene av poplandskapet. Det låter emosjonelt, storslagent, oppriktig og tematikken kretser rundt temaene svik, brudd, bitterhet og hat.

Mikhael Paskalev og Jonas Alaska har produsert singlene og resten av det kommende albumet, en særdeles fruktbar kombinasjon rent musikalsk.

Øya-konserten blir den første muligheten til å se en konsert med Billie Van med de nye låtene i bagasjen, og som vanlig er hun eksplosivt uttrykksfull og tilstedeværende på scenen med et storslagent og stjernespekket band i ryggen.

Det er en artist i storform som kommer til Tøyenparken i august, gled dere!

billievan.com

www.facebook.com/billievanbillie

foto Solveig Kirchhofer

Kjøp billett her!