Posted on

Programmet til Camp Indie er klart

12 band på Rockefeller 16. mai. Betal det du vil.

De to siste navna er klare til Camp Indie på Rockefeller 16. mai., Samū og Blood Forest Family. Camp Indie er Øyafestivalens en-dags-festival for ny norsk musikk, og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen. Du betaler det du har lyst til de banda du liker best, og i år blir det også mulighet til å betale med Vipps.

Annex
Leonov 20:30
Moon Relay 21:30
Chêne 22:30
ieatheartattacks 23:30

Lounge
Samū 20:30
Elida Høgalmen 21:30
Blood Forest Family 22:30
Jakob Ogawa 23:30

Hovedscene
Fieh 21:00
Pom Poko 22:00
The Modern Times 23:00
PASHA 00:00

 

SAMŪ
Samū er Trine og Sanders musikalske verdener i møte med hverandre. Sammen lager de retrospektiv og relevant popmusikk som trekker i mange retninger og som påvirkes av blant annet 60-tallets pop og psykedelia, 70-talls soul, 80-tallets svulmende ballader og 90-tallets synthpop, alt sett gjennom eksperimentelle, moderne øyne. Tekstene tar opp eksistensielle temaer, ofte skrevet fra et naivt perspektiv.

www.facebook.com/thebandsamu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blood Forest Family
Blood Forest Family er sannsynligvis best beskrevet som varm, alternativ pop. Sekstetten slapp sin første singel i januar 2017, tett etterfulgt av en debut-EP som kjapt fikk oppmerksomheten til Ja Ja Ja Music, Ny Musikk Hver Dag, Badekaret m.fl. Førstnevnte utropte: «It’s a hell of an earworm, and if the band can replicate this form across their EP it’ll be an outstanding release», om singelen ‘Body’. Bandets lydbilde er utvilsomt distinkt, og varierer fra det dansbare til mer downtempo soniske landskaper.

www.facebook.com/BloodForestFamily

 

Kjøp billett her!