Posted on

Unge Ferrari til Øya lørdag 12. august

Unge Ferrari blander pop, R&B og hiphop på en særdeles smakfull måte.
foto Michael Ray Vera Cruz Angeles

Øya-lørdagen er festivalens lengste og mest innholdsrike dag. Nå er stadig mer populære Unge Ferrari klar for å innta Vindfruen på avslutningsdagen. Blant andre høydepunkter samme dag er Lars Vaular, Vince Staples, MØ, BadBadNotGood og mange andre.

 

UNGE FERRARI – Vindfruen, lørdag 12. august

Bak navnet Unge Ferrari finner man Stig Haugen fra Hamar, som har vært regna som et av de virkelig store håpa her hjemme i et par år. Han signerte med Nora Collective og albumdebuterte i 2015 med Til Mine Venner.  Et større publikum la merke til ham på grunn av det vellykka samarbeidet med Tomine Harket, blant annet med EPen Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //. I vinter fulgte han opp med singelen Ashanti, som bare er starten på et år med mye ny musikk fra Unge Ferrari.

Unge Ferrari blander pop, R&B og hiphop på en særdeles smakfull måte. Vi kan garantere lørdagsstemning når han entrer scena i Tøyenparkens grønne omgivelser. 730.no har kalt ham «Norges ledende R&B-artist», noe det er lett å være enig i.

www.facebook.com/ungeferrari

soundcloud.com/UngeFerrari
noracollective.no

foto Michael Ray Vera Cruz Angeles

Kjøp billett her!