Posted on

Tre nye til Camp Indie 16. mai

Leonov / ieatheartattacks / Elida Høgalmen

Nå fyller vi på med ytterligere noen lovende band og artister til Camp Indie på Rockefeller 16. mai.. Camp Indie er Øyafestivalens en-dags-festival for ny norsk musikk, og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen.

Til sammen skal 12 band/artister spille denne kvelden, fordelt på tre scener inne på Rockefeller. Du betaler det du har lyst til de banda du liker best, og i år blir det også mulighet til å betale med Vipps.

FORELØPIG BEKREFTA: Chêne / Fieh / Elida Høgalmen / ieatheartattacks / Leonov / The Modern Times / Moon Relay / Jakob Ogawa / Pasha / Pom Poko

 

LEONOV

Leonov er et Oslo-basert postmetalband som begynte å spille sammen i slutten av 2010. Musikken kan beskrives som en klagesang over en verden i kaos, og bærer preg av denne desperasjonen gjennom tunge repeterende partier, massive rytmiske brekk og en vokal som skifter mellom hylende desperasjon og et sorgfullt uttrykk.

Bandet gav ut sitt første album i 2014, og ble Ukas Urørt på P3 med singelen «Tempest». Etter dette har bandet blant annet spilt på prestisjetunge By:larm, spilt flere konserter i utlandet og jobbet med ny musikk. Høsten 2016 signerte de en tre års avtale med det nederlandske bookingselskapet Desert Rose Agency og vil gjøre flere konserter nede på kontinentet de neste årene. Bandet jobber nå med sitt andre album «WAKE», og vil slippe første del av albumet som en digital EP i løpet av våren 2017. Musikken blir stadig tyngre, men bandet holder fast på sin forkjærlighet for store lydlandskap. Leonov finner sin musikalske inspirasjon i band som Cult of Luna, Chelsea Wolfe, GYBE, OM.

www.facebook.com/Leonovband

 

ELIDA HØGALMEN – (foto Karoline Hannisdal)

Elida Høgalmens musikk er melankolsk og vár, og blander element fra ulike stilarter; dissonerende vokalloops, arabiske skalaer og særegen vokal er stikkord. Målet er å formidle alle nyanser av melankolien, fra det såre og lavmælte, til det store og intense. Den søkende, insisterende og undrende stemmen drar publikum inn i et forunderlig univers av følelser, som etterlater samtlige med gåsehud. Musikken har klare fellestrekk til Susanne Sundfør, Alice Boman og Beach House.

www.facebook.com/elidahogalmen

 

IEATHEARTATTACKS

IEatHeartAttacks følger mange års eksperimentering, noe som resulterer i en rå, men raffinert lyd. Selv om IEatHeartAttacks har sitt navn fra en Blood Brothers låt, ble Jompi og Noppers ungdom formet av norsk hardcore anno 2000, med band som JR Ewing, Snöras, Kaospilot og The Spectacle som har gitt varige inntrykk. Forsterket av bassist Erik, har Ieatheartattacks lagt en melodisk nerve med sofistikerte detaljer, til sine tidlige år. Låtskrivingen følger det klassiske punk etoset “less is more”: Når budskapet er levert, avsluttes låta. Det er en unik flyt i IEatHeartAttacks, med deres blanding av harmonier, disharmonier og No Waveish Up-tempo sammen med fengende breaks.

www.facebook.com/ieatheartattack

Kjøp billett her!