Posted on

Fire nye navn til Camp Indie 16. mai

Fieh, Moon Relay, Chêne og Pom Poko

For kort tid siden slapp vi de første navna til Camp Indie på Rockefeller 16. mai. Nå fyller vi på med ytterligere noen lovende band og artister. Camp Indie er Øyafestivalens en-dags-festival for ny norsk musikk, og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen.

Til sammen skal 12 band/artister spille denne kvelden, fordelt på tre scener inne på Rockefeller. Du betaler det du har lyst til de banda du liker best, og i år blir det også mulighet til å betale med Vipps.

FORELØPIG BEKREFTA: Chêne / Fieh / The Modern Times / Moon Relay / Jakob Ogawa / Pasha / Pom Poko

 

MOON RELAY

Rockekvartetten Moon Relay spiller instrumentalmusikk som både stimulerer til hallusinasjoner, dans og eventyrlige tankerekker. I 2013 ga bandet ut en nå for lengst utsolgt tolvtommer på HUBRO, før de året etter slapp et kritikerrost debutalbum på Fysisk Format. Med det nye albumet «Full Stop Etc» vender de tilbake til HUBRO med et album som tar bandet i en enda mer kreativ og særegen retning.

«Full Stop Etc» skiller seg tydelig fra det selvtitulerte debutalbumet på mange måter. Låtene er strammere arrangert, korterere og bandet har åpnet flere dører mot nye rom. Albumet har i større grad blitt til i studio denne gangen.  Resultatet er et kreativt album som både fenger og overrasker, og betydelig utvider band-universet.

www.facebook.com/moonrelayband

 

POM POKO

Pom Poko er lyden av en fest med din nabo Totoro, en heftig diskusjon med et arsenal av Kodomas og Susuwataris, og en alvorlig mengde med imaginær konfetti. En punk-attitude blandes med hele pophistorien, og lager en eksplosiv pakke ofte sammenligna med Duchess Says, Deerhoof og Le Tigre. Intense groover, spretne gitarer og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen, gjør Pom Poko til en intens og uforutsigbar liveopplevelse du sent vil glemme.

Pom Poko har på kort tid akselerert gjennom musikkbransjens space-time continuum, og har på kun et halvår som band spilt stappfulle konserter på Trondheim Calling, kommet i P3s Urørtfinale, god omtale av The Line of Best Fit (UK), B-lista på P3, havnet på femteplass på norsk musikkbransjes «Mest lovende i 2017»-liste og gitt ut deres første offisielle singel «It’s a Trap».

www.facebook.com/pompokounofficial

 

FIEH

En gang i 2011 satt Sofie Tollefsbøl og lekte i Garageband på jenterommet på Eina i Oppland. Samtidig som skillene mellom soul, RnB og hiphop ble stadig mindre på den amerikanske og norske musikkscenen, ble produksjonene hennes stadig mer lekne og mangefasetterte. Godt hjulpet av en vennegjeng med musikere fra Oppland startet hun Fieh, et moderne og hiphopinspirert soulband med opptil 10 musikere på scenen under konserter. Som et ungt, dansbart og svindyktig liveband har Fieh allerede gjort seg godt bemerket på konsertscener og musikkblogger rundt omkring i landet. Bandet jobber for tiden med debutalbumet sitt som skal produseres av Arthur Kay Piene (Ivan Ave, The Switch, Dr Kay and his Interstellar Tone Scientists). Det kan du glede deg til hvis du liker Solange, Frank Ocean og D’Angelo. Eller bare er hypp på å shake assen!

www.facebook.com/fiehfiehfieh

 

CHÊNE

Oslo-baserte Chêne begynte å stige opp fra øvingslokalet våren 2016. Første smak på hva som kommer ble servert gjennom debutsingelen Atlas som ble anbefalt av Urørt og endte opp blant P3Tetes favorittlåter fra 2016. 24. mars kom den selvtitulerte debut-EPen  gjennom det Trondheims-baserte plateselskapet No Forevers.

“Bandet smelter sammen sine forskjellige medlemmers ulike innfallsvinkler på tung musikk, soniske trekk fra både doom og nyere black metal (tenk blackgaze-undersjangeren alá Deafheaven og deler av norske Ulver sin katalog) til en seig materie.”- NY MUSIKK HVER DAG

www.facebook.com/cheneband

 

Kjøp billett her!