Posted on

Ledig vikariat som miljøsjef i Øyafestivalen

Lyst til å jobbe med å skape Europas mest miljøvennlige arrangement?

Mat- og miljøsjefen vår skal ut i permisjon og vi søker derfor en vikar til stillingen. Dette er en 100% stilling fra 1. august 2017 til 1. september 2018.

Øyafestivalen har som mål å være Europas mest miljøvennlige arrangement – både ved å begrense eget fotavtrykk og ved å bruke sin innflytelse til å endre publikums holdninger. Øyafestivalens miljøarbeid er hovedsakelig knyttet til mat, energi, transport, avfall, innkjøp – og sponsorater. Som miljøsjef har man ansvar for planlegging og gjennomføring av ulike miljøprosjekter, inkludert personalansvar for miljøavdelingen, rapportering til ulike miljøsertifiseringer og informasjonsarbeid og formidling opp mot publikum, presse, politikere og øvrige.

Miljøsjefen jobber i sponsoravdelingen og er også sponsorkoordinator – med ansvar for innhold og praktisk gjennomføring av boder og stands for festivalens sponsorer og samarbeidspartnere. Dette inkluderer å utvikle partneraktiviteter, planlegge festivalområdet, skisser og øvrig logistikk rundt partnernes tilstedeværelse på festivalen.

Miljøsjefen inngår i festivalens administrasjon og deltar forøvrig i den daglige driften av festivalen året gjennom. Arbeidsmengden vil variere med festivalsesongen – hvor det er vanlige arbeidsdager mesteparten av året, med lengre arbeidsdager over sommeren når festivalen nærmer seg og roligere dager etter festivalen.

 

Vi søker noen som:

– har god arbeidskapasitet, er strukturert og effektiv

– har god skriftlig og muntlig formidlingsevne

– har god praktisk sans og gode samarbeidsevner

– tåler stress og tidvis høyt arbeidstempo

– har erfaring med miljøvern og gjerne sponsorarbeid eller prosjektledelse

– har erfaring med bærekraftig matproduksjon/salg

 

Lønn etter avtale.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med miljøsjef Ingrid Kleiva Møller på ingrid@oyafestivalen.com eller tlf. 93 67 76 76.

Søknad med CV sendes til tord@oyafestivalen.com og ingrid@oyafestivalen.com innen fristen 1. mai.

Kjøp billett her!