Posted on

Camp Indie 16. mai – De tre første er klare

The Modern Times, Jakob Ogawa og Pasha!

Camp Indie på Rockefeller 16. mai

De tre første: Pasha, Jakob Ogawa og The Modern Times

 

Vi fortsetter med vår 16.mai-tradisjon: CAMP INDIE, Øyafestivalens en-dags-festival for ny norsk musikk, og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen.

Til sammen skal 12 band/artister spille denne kvelden, fordelt på tre scener inne på Rockefeller. Du betaler det du har lyst til de banda du liker best, og i år blir det også mulighet til å betale med Vipps.
Første slipp er tre artister vi digger og har stor tro på akkurat nå: The Modern Times, Jakob Ogawa og Pasha.

 

PASHA
22 år gammel har Pasha allerede skapt buzz i medier som Transworld, 730.no, Clique og Kingsize Mag med sin unike og lekne stil. Hans første singler Around the Area og Colorblind har fått mye positiv oppmerksomhet, klatret til toppen av Spotifys viral-lister i hele Skandinavia. Også NRKP3 og studentradioer over hele landet har viet musikken velfortjent oppmerksomhet. Det gigantiske musikkmagasinet NME hevder at Bærums-gutten nå er i spissen for den voksende rap-scenen i Nord-Europa. På scenen er Pasha en karismatisk energibombe, og han har varmet opp for artister som ONYX og DJ Premier. Nylig opptråtte han på X-GAMES i Oslo der han ble en umiddelbar favoritt hos både deltagere og publikum.

www.facebook.com/PashaCute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAKOB OGAWA

Den Oslobaserte artisten Jakob Ogawa leter etter impulser utenfor våre landegrenser og blander elementer fra film, kunst og musikk. Resultatet er et forfriskende og uttrykksfullt lydbilde – en varm bris i et ellers kjølig vintermørke. Med bare to utgitte singler har Jakob allerede fått oppmerksomhet fra internasjonale trendsettere som Gold Flake Paint, Going Solo, Urban Outfitters, Noon Pacific og Clash Magazine. Sistnevnte kalte han ”a 19 year old prodigy from Norway, someone whose raw talent seems to spill past the boundaries placed in its way”. Musikken har en bittersøt klangbunn som gjør at man sitter igjen med en fornemmelse av lengsel. Hva Jakob lengter etter er usikkert, men som lytter lengter man etter mer.

www.facebook.com/jakobogawa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto Birgit Mikalsen

 

THE MODERN TIMES

The Modern Times fra Tromsø er aktuelle med det kritikerroste albumet This Is The Modern Times som ble sluppet på Drabant Music i januar. Albumets første singel, Keyholes & Birds, ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen Motörhead er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Kvintetten har en unik sound med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

www.facebook.com/themoderntimesmusic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto Terje Arntsen

Kjøp billett her!