Posted on

Young M.A til Øya fredag 11. august

I løpet av våren gir Young M.A ut en EP, som en forsmak på det kommende albumet.

Hiphop-sensasjonen Young M.A kommer til Tøyenparken fredag 11. august, samme dag som du kan oppleve Pixies, The Shins, Cashmere Cat, Daniel Kvammen, Angel Olsen, Cosima, Kaitlyn Aurelia Smith, Aasen tar helg og mye mer.

Dagsbilletter og ukespass er i salg.

 

YOUNG M.A (US)

Brooklyn-rapperen Young M.A har hatt artistdrømmer siden barndommen. Med tekster om blant annet å være skeiv, utfordrer hun hiphopens seksualitetsoppfatning. Hitsingelen OOOUUU fra 2016 fikk henne for alvor inn i rampelyset, men allerede i 2014 fikk hun oppmerksomhet for Brooklyn (Chiraq Freestyle)-videoen. A$AP Ferg og French Montana er bare to av mange som har gjort sin egen variant av den tøffe OOOUUU. Young M.As video til låta har vært vist nesten 200 millioner ganger på Youtube. Hennes første show utenfor klubbscener var som oppvarming for Beyonce på stadion til New York Giants.

I fjor var hun og Øya-aktuelle Young Thug med på Dae Daes Spend It-remix. Forrige uke slapp hun ei ny låt, kalt Hot Sauce. Om noen uker kommer det en EP, og et album i løpet av året.

Themusicalhype.com har skrevet: – Rhyme after rhyme, Young M.a. impresses with her flow. “OOOUUU” is a fantastic introduction, showcasing the utmost potential.  Ultimately, it’s well-produced, masterfully rapped, and infectious enough to get the male MCs in check.

www.facebook.com/YoungMAMusic

www.youngmamusic.com

photo: Music Choice

Kjøp billett her!