Posted on

The Shins til Øya fredag 11. august

The Shins har stått på Øyas ønskeliste i flere år og endelig passer det inn i bandets planer.
    • UNDER 2500 UKESPASS IGJEN

 

10. mars kommer albumet Heartworms. Fredag 11. august spiller de for første gang i Oslo, på samme dag som blant andre Pixies, Cashmere Cat og Angel Olsen.

 

Det er nå under 2500 ukespass igjen til Øya. Snart er vi klare med flere artistslipp. Både dagsbilletter og ukespass er i salg.

 

THE SHINS (US) – fre 11. aug

Snart kommer The Shins’ femte album og bandet legger ut på en lengre turné, som går innom Øya og Tøyeparken. Heartworms kommer ut nesten akkurat fem år etter forgjengeren Port Of Morrow.

The Shins ble starta som en duo, men utvikla seg til et band med låtskriver og sanger James Mercer i lederrollen. Bandet har hatt flere skifter i besetning, men Mercer har alltid vært en kreative kraften. De fikk stor oppmerksomhet med andrealbumet Chutes Too Narrow fra 2003 og låta New Slang, som var med i filmen Garden State. Tredjealbumet Wincing The Night Away fra 2007 ble det store gjennombruddet med en andreplass på den amerikanske albumlista. The Shins kombinerer på glimrende vis lyden kvalitetspop fra 60-tallet med indieinspirasjon ala Guided By Voices, The New Pornographers og The Decemberists.

Mercer har vært på Øya en gang tidligere, med prosjektet Broken Bells, som var et samarbeid med Danger Mouse. Nå skal han endelig spille med The Shins.

theshins.com

www.facebook.com/theshins

foto Marisa Kula mercer

Kjøp billett her!