Posted on

Broen til Tøyenparken

Broen og Nils Bech spiller på Øya-kveld i London 25. april

Tirsdag 25. april tar vi med oss Øya-aktuelle Nils Bech og Broen til London, for å introdusere dem for bransje og publikum. I samarbeid med Music Norway blir det en helaften på Kamio i London. De siste åra har artister som Highasakite, Farao, Sandra Kolstad, Maya Vik, Mikhael Paskalev, Great News, Sløtface og Proviant Audio vært med på våre kvelder i Europas viktigste musikkby. Det er vanligvis stor interesse fra både britisk bransje og publikum. Dagen etter spiller de en lukket showcase for den britiske bransjen.

STED:

KAMIO
1-3 Rivington St
LONDON EC2A #DT

Dørene åpner 19:30

Billetter på Dice.fm, £ 6

www.dice.fm/oyafestival

Broen slipper i dag første singel fra albumet som utgis etter Øyafestivalen.

 

BROEN

Broen har akkurat gitt ut singelen <3. Bandet skal nå utgis internasjonalt på selveste Bella Union, som har gitt ut musikk med Beach House, Father John Misty, Explosions In The Sky, Midlake og mange andre. Her hjemme står Su Tissue for utgivelsen.

Broen overser glatt alt som finnes av sjangerkonvensjoner og syr R&B, rap, jazz, improvisasjon, psykedelia, dub, elektronikk og støy sammen med sin helt egne form for popteft. Musikken er gjerne både fengende, vakker, rar og spennende, men den er aldri kjedelig. I tillegg er de et fantastis liveband. Debutalbumet Yoga kom i 2015 og imponerte mange. Nå er de i ferd med å få et enda større publikum.

www.facebook.com/broenband

soundcloud.com/broenmusic

 

foto Maria Gosse

Kjøp billett her!