Posted on

Cosima til Øya

Vi har kommet til nummer tre av våre sju slipp på like mange dager.

Cosima fra Sør-London er et nytt britisk håp du kommer til å høre mer fra i løpet av 2017. Grip muligheten til å se en potensiell stjerne allerede på årets Øyafestival.

 

COSIMA (UK)

Engelske Cosima har gitt ut avhengighetsskapende singler som Hymns For Him og Girls Who Get Ready, begge fra mixtapen South Of Heaven (Island UK), som også finnes i en visuell versjon/videoutgave. Hennes elektroniske og småmørke soul/RnB og ditto stemme imponerer stadig flere europeiske kritikere og musikkelskere. Den siste tida har hun spilt mye live, og i august skal du få oppleve henne i Tøyenparken, for første gang i Norge. Cosima kommer med mer musikk i løpet av året, og vi er sikre på at det er grunn til å glede seg.

Som svenske Sonic skreiv om South Of Heaven: –  Hennes röst snirklar sig runt melodierna som en kropp oförmögen att släppa sin älskade, arrangemangen är lika subtila, exakta och förlösande som den där smekningen du inte såg komma men verkligen behövde få känna. Beroendeframkallande.

www.facebook.com/cos1ma

cos1ma.com

foto Mila van der Linden

Kjøp billett!