Posted on

Ryan Adams til Øya torsdag 10. august

Første festivalkonsert i Norge!

Det går unna på Øya-kontoret og nå slipper vi nye navn hver dag i ei hel uke. Vi starter med Ryan Adams og lover varierte artistslipp i dagene som kommer. 17. februar slipper Ryan Adams albumet Prisoner, og låtene vi har hørt lover svært godt for en herlig konsert i Tøyenparken. Dette blir første gang han spiller festival i Norge.

Både dagsbilletter og ukespass er i salg.

 

RYAN ADAMS (US) – tors 10. aug

Han er en av vår tids mest aktive låtskrivere, med en enorm mengde sterke komposisjoner bak seg. Nylig kom albumet Prisoner, med nok et knippe fengende låter som varmer og gleder fram mot konserten i Tøyenparken i sommer.

Ryan Adams ble først lagt merke til som vokalist i Whiskeytown. Siden 2000 har han i all hovedsak vært en meget produktiv soloartist. De fleste av hans album kan karakteriseres som rock, men han har også sidespor mot catchy pop og støvete americana. I Norge, og mange andre land, andrealbumet Gold et gjennombrudd. Blant de andre utgivelsene med høye listeplasseringer er Easy Tiger (2007), Ashes & Fire (2011), Ryan Adams (2014) og tolkninga hans av Taylor Swifts 1989 (2015).

Allmusic.com kaller Adams «…one of the few artists to emerge from the alt-country scene to achieve mainstream commercial success and the one who most strongly refused to be defined by the genre, leaping from one spot to another stylistically while following his increasingly prolific muse».

www.facebook.com/ryanadams

 

Kjøp billett her!