Posted on

Øyafestivalen med egen kveld på by:Larm

Få med deg den beste nye musikken på Blå fredag 3. mars!

Sammen med by:Larm og Blå presenterer vi fem navn vi har stor tro på i 2017. Vi mener dette er noen av de største norske og utenlandske håpa i årets by:Larm-program.

Les mer om by:Larm

 

JULIA JACKLIN (AU)

Julia Jacklin fra Australia debuterte i fjor høst med Don’t Let The Kids Win, et sterkt album fylt med gode doser folk, country, rock og pop. Låtene hennes bør være midt i blinken for alle som allerede har falt for Angel Olsen eller Laura Marling, og mottakelsen av skiva har gjort at hun allerede kan kalles en kritikerfavoritt. Julia Jacklin er allerede bekrefta til Øya i august.

www.juliajacklin.com

 

STRANGE HELLOS

I Strange Hellos finner man medlemmer med bakgrunn fra Lumikide, AURORA, Great News, Casiokids og The Megaphonic Thrift. Sammen lager de en slags svevende, drømmevariant av powerpop. Flere av låtene deres har vært lista på NRK, helt fortjent. Nå bør du få med deg bandet live.

www.facebook.com/strangehellosmusic

 

SHAME (UK)

Shame lager rå rock, inspirert av post-punk. London-bandets låter er energiske og ofte dansbare. De imponerer stadig større publikum og er klare for å ta Oslo med storm i mars. I hjembyen er de nå et av de heiteste nye navna. Kom deg på Blå og finn ut hvorfor.

www.facebook.com/shamebanduk

 

KLANGSTOF (NL/NO)

Norsk-nederlandske Klangstof ble starta av Koen Van De Wardt, som har vært bosatt i Norge. Debutalbumet Close Eyes To Exit kom i fjor på amerikanske Mind Of A Genius. I år skal de spille på store festivaler, blant annet på Coachella I California. Consequence of Sound kalte skiva: – …balance between the two extremes; his songs harken back to a simpler, more innocent era of indie pop even as they pioneer dazzling electronic sounds.

www.klangstof.com

 

CHAIN WALLET

Chain Wallet spiller herlig kvalitetspop, som kaster blikk tilbake til 80-tallet. Deichmans musikkblogg beskreiv debutalbumet fra i fjor på denne måten: – Vi snakker anglofil, janglepop med et kjølig 80-talls lydbilde og en slags soulaktig vokal.

www.facebook.com/chainwalletband

 

foto av Strange Hellos: Øystein Grutle Haara

 

 

 

 

Kjøp billett her!