Posted on

Young Thug til Øya onsdag 9. august

Både dagsbilletter og ukespass er i salg. Alle typer billetter har solgt svært godt, så det er ingen grunn til å nøle.

Hiphopsensasjonen Young Thug kommer til Oslo og Øya den første dagen i Tøyenparken. Den unike artisten har blitt omtalt som en mann som bringer nytt liv inn i amerikansk hiphop. I august kan du oppleve dette moderne stilikonet for første gang i Norge.

 

YOUNG THUG (US)

Den svært aktive Young Thug er i ferd med å ta over som det store hiphopnavnet fra Atlanta. Han fikk tidlig skryt for de første mixtapene i alt fra sjangermedier til Rolling Stone og Guardian. I 2014 fikk han massiv oppmerksomhet for blant annet singelen Stoner. Young Thug er kjent for sin unike vokal, sitt høye arbeidstempo og har i tillegg klart å bygge seg opp som et moteikon utenom det vanlige. Han utfordrer både tradisjonelle oppfatninger av hiphop og kjønnsroller.

Young Thug har samarbeida med folk som Kanye West, Usher, Wyclef Jean, Gucci Mane, Rae Sremmurd, Travis Scott og Wacka Flocka Flame. I fjor ga han ut et album som en del av kollektivet Bankroll Mafia. Mixtapene Barter 6 (2015), I’m Up (2016), Slime Season 3 (2016) og Jeffery (2016) har alle klatra oppover den amerikanske albumlista. De to siste helt opp på topp ti. Verden venter i spenning på det offisielle debutalbumet som soloartist.

Aftenposten beskreiv i fjor høst Young Thug på denne måten: – Han er kjent for å være noe så sjeldent som en kjønnsoverskridende gangster. Den androgyne stilen kombinert med den supermaskuline gangsterbakgrunnen gjør ham til en mer kompleks karakter enn de fleste andre rappere.

NME mener at «Young Thug is jolting new life into hip-hop».

Om mixtapen Slime Season 3 skreiv prettymuchamazing.com: – His style, though, is unmistakably unique. You can hear his voice, and recognize it, from a mile away. The trap beats tend to sway, at its extremes, to an experimental side that redefines how addictive strange music can be.

www.facebook.com/youngthugmusic

Kjøp billett her!