Posted on

Øya Open med Sampha (UK)

Spiller på Parkteatret 14. november! Billetter i salg nå!

Det er med stor glede vi kan annonsere Øya Open med Sampha på Parkteatret mandag 14. november, i samarbeid med Atomic Soul. Billetter kan skaffes hos Ticketmaster nå.

Britiske Sampha Sisay havnet på radaren vår allerede i 2011, da han sang duett med Jessie Ware på låten «Valentine» og bidro med sterk vokal på SBTRKTs debutalbum. Da sistnevnte spilte på Øyafestivalen året etter, var Sampha med som vokalist og intstrumentalist. Siden har han gjort seg bemerket gjennom samarbeid med blant andre Drake, FKA Twigs, Kanye West og helt nylig Frank Ocean, både som gjestevokalist og produsent.

I vår kom singelen «Timmy’s Prayer» og på sensommeren fulgte «Blood On Me», hans første sololåter siden EPen Dual fra 2013. «Blood On Me» har fått spesielt mye oppmerksomhet og fremkalte gåsehud hos mange – oss inkludert – da den ble spilt live på The Late Show with Stephen Colbert for noen uker siden (se video under saken).

Låtene er smakebiter fra det kommende debutalbumet Process. Men først blir det som sagt mulighet til å oppleve denne unike artisten og det nye materialet live på Parkteatret i Oslo, som en del av vårt Øya Open-konsept. Forventningene er store, vi gleder oss!

Atomic og Øyafestivalen presenterer:
SAMPHA (UK)
Parkteatret, mandag 14. november 2016
Billetter: 275 kr (inkl. avgift)
Aldersgrense: 18 år

Sampha spiller med SBTRKT på Øyafestivalen 2012. Foto: Julie Loen.
SBTRKT_Julie Loen

Kjøp billett her!