Posted on

Lørdagens konsert­anmeldelser

"Dette var pophistorie i levende live."

Foto: Erik Moholdt

Den siste dagen av Øyafestivalen 2016 kan ikke beskrives som noe annet enn en fantastisk avslutning. Tusen takk for alle magiske konsertopplevelser til artister, publikum og crew! Her er anmeldelser av lørdagens konserter:

 

«Hun er et forbilde for oss alle», som min kollega utbrøt etter at Jones avsluttet kveldens konsert med å introdusere oss for bandet sitt. Selvfølgelig med rokkeringen fortsatt svingende.»
Grace Jones på Amfiet, 6/6, Dagbladet

 

«Da Atle Bystrøm la vekk mandolinen og grep elgitaren på sistenummeret «Ballad Of Emma DeLoner» lørdag formiddag, innledet han dessuten en flere minutter lang, rasende gitarsolo som fremdeles henger igjen i løvtrærne i Tøyenparken. Helt legendarisk.»
Midnight Choir, 6/6, VG

 

«Den resterende «Let’s Dance»-outroen kunne nok ha vært en oppfordring som nådde litt flere, men heldigvis klarte ikke den norske slappheten å ødelegge for enda en overbevisende Oslo-kveld med Herr .Paak.»
Anderson. Paak, 5/6, Dagbladet

 

«I går omtalte vi New Orders konsert på Øyafestivalen som Øya-historiens beste konsert med såkalt gamle helter. Det er nok ikke feil å påstå at konserten med Kamasi Washington er en av Øya-historiens beste jazzkonserter?»
Kamasi Washington, 5/6, GAFFA

 

«Den 68 år gamle divaen Grace Jones sprengte tidsfristen med ti minutter! Dette var pophistorie i levende live.»
Grace Jones på Amfiet, 5/6, Dagsavisen

Kjøp billett her!