Posted on

Artistenes mattest

Death By Unga Bunga, Trist Pike, Vant og Sushi X Kobe fikk teste årets festivalmat.
 Øyafestivalen har gjennom årevis med fokus på økologisk, kortreist og god mat tilbudt publikum noe av det beste de kan få å spise mellom slaga. Vi tok med noen av artistene for å teste et utvalg av maten som selges på området.
Sushi x Kobe og Skam-Jonas testet mattilbudet på festivalens første dag. De mente Brisketen fra Texas Barbeque Cafe hadde veldig god saus, men litt mye kjøtt. 7 av 10 fra Marlon. Kamai sin Pokemon Bowl vant med 10 POKEBALLER(7 til bollen)!
På torsdag testet gutta i Vant festivalmaten, de ga 7 av 10 og mange tomler opp for Funky Fresh Foods sin «meat ball» sandwich og cococrunch! Yummy!
Trist Pike testet veggismat fra henholdsvis På Rømmen og Fishy Chips, og plutselig var de ikke så triste lengre. De mente det var litt for mye rømme fra På Rømmen (som jo egentlig ikke er så galt) og vegetarvarianten av fisk og chips holdt høyt nivå!
Death By Unga Bunga som deler alt, delte en falafelrull fra Hagen, special edition gourmet potet fra Kompass & Co og quinoasalat fra Piscoteket i lørdagens mattest. Totalopplevelsen var en sterk 6’er. Falafelrullen stakk av med en solid seier, mens den spiselige tallerkenen quinoasalaten ble servert i tapte på smak, men vant på initiativ!
Skjermbilde 2016-08-13 kl. 19.28.20
 Skjermbilde 2016-08-13 kl. 19.29.04
Kjøp billett her!