Posted on

Trådløst nett for publikum i parken

Med god hjelp fra våre venner i Cisco har vi bygget Øyahistoriens største og raskeste trådløse nettverk for å dekke behovet til festivaldeltakere og produksjon.

Når du ankommer Tøyenparken er det en fordel å være klar over at det er gratis wi-fi tilgjengelig for alle gjester på området. Med god hjelp fra våre venner i Cisco har vi bygget Øyahistoriens største og raskeste trådløse nettverk for å dekke behovet til festivaldeltakere og produksjon. Vi tar både festivalvirksomhet og publikums behov for god nettilgang alvorlig når festivalen skal avvikles og alt av konserter, opplevelser og festivaløyeblikk skal dokumenteres på sosiale medier.

Cisco leverer nettverksutstyr som gjør produksjon og gjennomføring av Øyafestivalen 2016 mulig. Dette inkluderer utstyr for betalingsterminaler og kasseapparater, streaming av konserter, overvåkningskameraer og sikkerhet samt trådløst nettverk for publikum, pressefolk og staben på festivalområdet.

Foto: Maria Lindberg, NRK P3

Kjøp billett her!