Posted on

Hvem er best i PingPong?

Cezinando eller Hanne Kolstø? Opplev favorittartistene dine i Grønt punkts bordtennisturnerning til inntekt for Natur og Ungdom.

Grønt Punkt inviterer publikum og artister på Øyafestivalen til å spille PingPong for Natur og Ungdom. Cezenando og Hanne Kolstø er bare noen av artistene som stiller opp til kamp og får utfordret sine bordtennisferdigheter.

For fjerde året på rad blir det PingPong for Natur og Ungdom på Øyafestivalen. For hver artist som stiller, donerer Grønt Punkt 1000,- til Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom.

Kampene finner sted ved infoboden, i midten av Tøyenparken hver ettermiddag, og mellom artist kampene er det også fritt frem for publikum å teste sine egne ferdigheter. Kanskje du til og med ender opp med å spille en kamp mot en av dine favorittartister? 

Følg med i Øya-appen eller på nettsiden for fortløpende informasjon om tidspunkt for artist kampene. Andre artister som slår et slag for Natur og Ungdom er Kai Gundelach, Sibiir og Coucheron. Sjekk Øya-appen for den fulle oversikten og følg med på #pingpongfornaturogungdom!

Kjøp billett her!